9 Ekim 2013 Çarşamba

iPad mini mi? SAMSUNG Galaxy note 8 mi?

Günaydın keyifli sabahlar herkese

Günlerdir hatta bi kaç aydır aklımdan çıkmayan tablet hayalimi dün gerçekleştirmek üzereyken kararsızlıktan 5 saat boyunca electro world,media markt,teknosa gezdik ve karar veremeden tıpış tıpış eve döndük.

Bol bol inceledik özelliklerine baktık şu bir gerçek ki ikisinide elinize aldığınız zaman ipad kalitesi açık ara önde samsung'un arka kapağının plastik olması ipad'e göre biraz daha basit kalıyor bu konu kafa karıştırıcı.Fakat samsung'un içeriğine baktığımızda çok fazla özellik var bi kere word ve  excel programı samsung'ta var ama ipad'te yok.Samsung işletim sistemi android,ipad ios.İşlemcilerinden dolayı da ipad canavar gibi kesinlikle yavaşlama,ağırlaşma,virüs bulaşma söz konusu bile değil ama samsung ta uygulama yüklendiğinde güvenlik koruması olmak zorunda ve yavaşlama sorunu olabilir..Ve benim kafamı karıştıran sorulardan birisi de ipad'in 16 GB olması ve içindeki dosyaları herhangi bir bilgisayara aktarırken başka bir programa ihtiyaç duyması yani direkt bilgisayara atılmama durumu varmış.Samsung 64 GB kadar yükseltilebiliyor ve başka bir programa ihtiyaç duymadan direkt olarak bilgisayara bağlanabilir.Dosyalar atılabilir.
Bir de samsung note 8 de kalem özelliği var tanıtım videolarını izlerken bayıldım word dosyasında çok güzel kullanımı var fakat electro world'te inceledim çok kullanışlı gibi gelmedi bana eğer samsung note 8 kullanan varsa bu özelliğinden bahsedebilir mi bana ?

Yani günün sorusu

Samsung note 8 mi?


ipad mini mi?


 Her ikisini de kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirm  tableti ders notlarım için,kişisel olarak kullanacağım en kullanışlı en güzeli,içinize sinen hangidi sizce?

4 yorum:

  1. Blog yazan biri yazmayi seven bir insandir ve bence sana en uygun tablet note olur. Bende bir kac gun icinde almayi planliyorum , tabletim var ve çokta memnunum ama sırf kalem ozelligi icin note alacağim. İlk başta kaleme alışmak zor olacaktır ama alıştıktan sonra çok büyük bir rahatlık katacaktır. Karar yinede senin tabiki. İhtiyaçlarını hangisi karşılayacaksa onu almalısın :)

    YanıtlaSil
  2. Bende notu çok sevdim demo izlerken ama beklediğim gibi gelmedi ıpad aldım sonunda umarım memnun kalırım şimdilik iyi anlaşıyoruz :) teşekkürler bilgi verdiğiniz için..

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı alsun:) Valla bende note aldım , çokda memnun kaldım. Şu anda kalemiyle yazıyorum. Bence müthiş bir şey. Tam benim ihtiyaçlarıma uygun. Benim saçma sapan el yazımı bile düzgün hale getiriyor :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel :) hayırlı olsun bende memnunum bakalım ama bizim kalem özelliğimiz yok tabi ama böylede mutluyuz:)

    YanıtlaSil