19 Eylül 2013 Perşembe

***YILDÖNÜMÜMÜZ***

         Merhabalar..

 Pazartesi günü bahsetmiştim hani yıl dönümümüz  yaklaşıyor diye işte o gün dündü:)

Sabahtan kalkıp evi toparla vay efendim yemek yap,masayı kur üstüne bide yıl dönümümüz için pasta yap derken kendim hazırlanmaya vakit bulamayacaktım neredeyse..Biz dün koskoca 2 yılımızı bitirip bugün itibariyle 2 yıl 1 günlük evliyiz:)İnşallah bi ömür birlikte huzurlu bi şekilde bol kahkahalı senelere..

Yıldönümümüze özel güzel bi pasta yapmalıyım dedim,tabi ben profesyonel bi pastacı değilim gittim marketten hazır kek aldım birde hazır pasta kreması üzerine de krem şanti tamam nefis bi pasta oldu:) yapımı çok kolay 5 dakikalık bi pastaydı ama napiiimm hiç vaktim kalmadı kendi ellerimle kek döküp krema yapmaya :(  Hem  yapımı kolay hem süslemesi  harika oldu.Daha önceden bu gün için pasta süsü almıştım yıl dönümümüz diye pasta beyaz olsun üzerinde inciler olsun istedim.Tam da istediğim gibi oldu tam bir gelin edasında:)
Benim canım pastam böyle oldu işte bir dilim kestikten sonra aklıma geldi fotoğrafını çekmek:)

Mumlar,şamdanlar atmosferi anında değiştirebiliyor ya  iyiki varlar:)

eşim gelene kadar bu kadar fotoğraflayabildim masanın devamı yok çünkü benim hazırlanmam bayaa uzun sürdü.Size tavsiyem hala gelinliğiize girebiliyosanız kesinlikle tavsiyem o gün giyin.Çok romantik anlar yaşayacağınıza garanti veririm,ben öyle yaptım

                                     Kapalı olduğum için gelinlikli fotoğrafımı koyamadım:)
                          Güzel bi akşamdı bizim için..Herkese mutluluklar diliyorum..Sevgiler..

8 yorum:

  1. Sofra harika ellerine sağlık :) (◡‿◡✿)

    YanıtlaSil
  2. beğendiniz mii:) teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Elinize sağlık pasta çok güzel görünüyor...Yıldönümünüz kutlu olsun...Bloğunuzu izlemeye aldım benim bloğumada beklerim...

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim hanifecim sanada gelirim tabi sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sofra harika :)Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

    YanıtlaSil
  6. amiiinn herkesin inşallah teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. Alllah mutluluğunuzu daim etsin.daha nice güzel aşk dolu yıllara inşallah.sofran harika ellerine sağlık.zaman su gibi akıp gidiyor inanki bu günlerin kıymetini bil.canım blogunda yaralr sekmesine tıkla oradan yayınlar ve yorumlar bölümünden kelime doğrulamasını göster kutucuğunu hayır yaparsan.kelime doğrulama kalkar.

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim iyi niyetinize,düzelttim hemen :) Allah herkese mutluluğunu daim etsin inşallah âmin âmin âmin :))

    YanıtlaSil