13 Eylül 2013 Cuma

AHŞAP BOYAMA İLE DİKİŞ KUTUSU

İyi akşamlar diliyiorum..
Yarın yine ahşap boyama kursuna sabahın 9'unda yol alacağım..Şuan için gazetelik yapıyorum bitince hemen yayınlayıp sizlere sunacağım,fikirleriniz benim için çok ama çoookk önemli.Ama ondan önce dikiş kutumu yayınlayayım dedim nasıl olmuş sizce?


 

yukarıdakiler dikiş kutusunun yandan görünüşüdür.Transfer kağıdı kulandım sonrasında  düğmelere peçete dekupaj yaparak çeşitli yerlerine yapıştırdım..

...veee 


Ben dikiş kutumu bu haliyle çok sevdim sizce nasıl olmuş beğendiniz mii?
 
Bu ara okuduğum kitabım'' Küçük Mucizeler Dükkanı '' kapağına içeriğine ve bu serinin devamına bayıldım tam benlik bir kitap çok sevdim 4 farklı kadının hayatından bahsediyor harika yaa mutlaka ama  mutlaka okumalısınız şiddetle tavsiye ederimm

Herkese kucak dolu sevgiler,iyi uykular

Beni yorumlarınızdan mahrum bırakmayın:)

6 yorum:

  1. dikiş kutunu çok beğendim.çok keyifli ve şık olmuş sevgili pınar ellerine sağlık.kursta kolaylıklar diliyorum. bu arada o seriyi çok oldu bitireli.son kitabınıda aldım ama henüz sıra gelmedi okumaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim böyle sevimli şeyler yapmayı çok seviyorum dahası var inşallah yayınlayacağım,bu kitabı internetten gördüm kapağına bayıldı içeriğini okudum hemen aldım şuan zevkle okuyorum inşallah tüm seriyi okuyacağım bende sevgiler:)

      Sil
  2. çok güzel bi kutu olmuş çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim çok naziksiniz :) yaptıkça yayınlamaya devam edeceğim açıklaması ile birlikte sevgiler..

      Sil
  3. çok şirin olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil