16 Eylül 2013 Pazartesi

Bir Arap Güzeli

                   Haftanın ilk gününden herkese günaydınlar..
   Pazartesi sendromu yaşayanlar,yaşamayanlar hepinize musmutlu bi gün diliyorum..Bugün 9.30'da diş hekimine giderek güne başlamış bulundum ben.Bebek düşünenlerin ağız ve diş sağlığına kesinlikle çok dikkat etmesi gerekiyormuş yoksa diş dökülmesi yaşanabiliyormuş diye duyumlar aldım ve kendimi dişçi koltuğunda buldum direkt..Neyse ki büyük sorunlarım yokmuş..
Buarada evlilik yıldönümümüze son üç gün kala benim aklımda hayaller uçuşmaya başladı,benim için gerçi herkes için öyledir çok özel bigün..Bakalımmm:)

Yapmış olduğum oryantalist çalışmalarımdan olan 'Bir Arap Güzeli' yağlıboya tablomu yayınlıyorum bakalım beğenicekmisiniz..





                           tablomun evimdeki yeri ise şöyle;

               
Bu tablomun üzerinde 2 ay çalıştım çok emek sarfettim ama değdi sanırım.Bu tablom sergideyken bende o zaman açıktım tabi herkes bana kendini mi çizdin diyordu tabi saçlar  falanda aynı bakalım siz beğenicekmisiniz:)

4 yorum:

  1. Ay ne guzel olmus yahu ! bi an kendıme benzettım siyah saçlar felan :) Ama ben o kadar guzel degılım o gercek tabi :) Emegınıze saglık çok guzel olmus sevgiler :*

    YanıtlaSil
  2. Öyle deme her kadın güzeldir:) çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim sevgiler :*

    YanıtlaSil
  3. Beyaz mobilyaların içinde kendini belli etmiş renkli olmasıyla.
    Elinize sağlık...

    YanıtlaSil